Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Kis családi vállalkozásunk története egy szép nyári napon kezdődött. Ekkor látott napvilágot az ötlet, milyen jó lenne egyénre szabott ajándékokat készíteni. Kapni jó, de mi valljuk, hogy adni még jobb :) Innen is jött a nevünk, hogy egyedi ajándékokat készítsünk Nektek: Tőlem-Neked.

Milyen elv vezérel minket?

Ma már az egyedi, névre szóló, különleges ajándék a divat. Ki ne örülne jobban egy saját nevére/becenevére szóló páratlan ajándéknak, mint egy bárhol megvásárolható tárgynak, amiből legalább több ezer ugyanolyan van a polcokon? A Tőlemneked Webáruház egyik fő alapelve, hogy minden egyes vásárló számára teljesen egyedi terméket készítsen. Akár a szüleidet, tesódat, haverodat, barátnődet, tanárodat, kollégáidat, főnöködet, gyermekedet vagy esetleg a szeretett kis háziállatodat szeretnéd meglepni valami különlegességgel, nálunk megtervezheted az ajándékot és mi elkészítjük Neked!

Mi a helyzet a környezetvédelemmel?

Világnézetünkben kiemelkedő helyen szerepel a környezetünk védelme, ezért különösen fontos, hogy az alapanyag, amit a 3D nyomtatáshoz használunk környezetkímélő legyen. Ezért alkalmazunk környezetbarát PLA alapanyagot a termékek készítésénél,amely növényi keményítőből készül, ennek köszönhetően természetes úton 100%-ban lebomlik, komposztálódik. Bővebb információkat a PLA anyagról a „3D nyomtatáshoz használt anyag” menüpontban olvashatsz.

Milyen termékeket készítünk?

Kínálatunkban szerepelnek kulcstartók, kisállat biléták, illetve karácsonyfadíszek, amelyeket egyedi kérések alapján személyre szabva készítünk el. Webáruházunkban válogathatsz sokféle minta, szín, méret, felirat közül. Ha mégsem találtál olyat, amit szeretnél, akkor se csüggedj! Írd meg nekünk az ötletedet és mi megvalósítjuk Neked!

Legyen páratlan, legyen egyedi: Tőlem-Neked! ;)
Tőlemneked Webáruház Csapata