Rólunk

                                                                                                     
A “Tőlem, neked!” név mögött egy kézzel öntött 100%-os tisztaságú, szójaviaszból készült gyertya rejtőzik.
 Na de mégis mitől olyan különleges ez a gyertya…? ????
 
Szerintetek mitől lesz egy ajándék tökéletes férfiaknak és nőknek egyaránt? ????
 Abban ugye egyetérthetünk, hogy nagyon fontos maga az üzenet és ha mosolyt csalhatunk vele a másik arcára.  Legyen szó a párunkról, szüleinkről, barátainkról, vagy akár az ismerőseinkről, kollégáinkról… a legfontosabb az, hogy mit szeretnénk mondani vele a másiknak.
 Szeretnéd tudatni vele, hogy mennyire fontos számodra, mennyire büszke vagy rá, vagy éppen biztatni szeretnéd, hogy sikerülni fog bármit is tervezett el? ????
A “Tőlem, neked!” gyertya különlegessége abban rejlik, hogy mindezt megteheted vele. Ahogy olvad a viasz, feltűnik benne egy rejtett üzenet. ????
Bármikor, bárkit megajándékozhattok vele. Legyen szó akár egy különleges alkalomról akár egy átlagos hétköznapról. 
  
    
Mind a csomagolást, mind pedig a gyertya összetevőit tekintve törekszünk a környezettudatos megoldásokra. ????
Gyertyáink 100%-ban természetes, növényi (szója) eredetű és környezetbarát viaszból készülnek, melynek égetése során a paraffinos gyertyákkal ellentétben nem kerülnek káros anyagok a levegőbe! ????
Na, de mi a helyzet a betűgyöngyökkel ????????‍♀️
7 mm átmérőjűek és akrilból készültek. A legjobb bennük pedig az, hogy 100%-ban újrahasznosíthatók ♻️
Miután a gyertyával megajándékozott szerencsés elolvasta a rejtett üzenetet - itt következik a varázslat ???? ,- óvatosan kiszedegetheti a gyöngyöket és felfűzheti akár egy karkötőre, akár egy kulcstartóra ???????? ezáltal maradandó emléket készítve belőlük. ☺️
  
Ígéretünkhöz híven, igyekszünk teljes mértékben környezetbarát összetevőkből álló gyertyát készíteni nektek. ♻️????
Éppen ezért 100% pamut alapanyagból készült kanócot használunk és ennek viaszolását is mi magunk végezzük ???????? csak így lehetünk biztosak abban, hogy szójaviaszon kívül másfajta viasz(paraffin) nem kerül a gyertyába. ????
Minden gyertyánk 230g-os kiszerelésben kapható. ????
Személyes véleményem szerint csodaszép, letisztult üvegekben, egy kis “Tőlem, neked!” designnal megbolondítva ????Égési idő: 24 óra
Social Media 
Tudtátok, hogy Facebookon kívül már TikTokon és Instagramon is megtalálhattok minket? Szuperebbnél szuperebb videókkal érkezünk.
Kövessétek figyelemmel ezeket a csatornákat is ????